Hallo collega,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Wij Logopedisten. Het platform voor logopedisten door logopedisten. Het platform dat staat voor verbinden, ontzorgen en innoveren.

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Niña van Wermeskerken, logopedist, ondernemer en initiatiefnemer van het platform Wij Logopedisten.

Zoals je wellicht op de Home pagina hebt kunnen lezen, heb ik een grote droom voor logopedieland. Ik droom dat logopedisten elkaar  kunnen versterken in plaats van beconcurreren. Elkaar kunnen ondersteunen in plaats van kritiek leveren.

Wij hebben met elkaar een prachtig beroep, wij zijn hulpverleners, zorgondernemers.

Laten wij ook elkaar helpen en ontzorgen.

Ik ben in 2002 afgestudeerd in Rotterdam en heb tot 2014 in de vrije vestiging gewerkt, waarna ik waarnemingen heb gedaan terwijl ik mijn onderneming Zo gezegd zo gedaan opzette.

In 2014 heb ik verder als auditor gewerkt bij Kiwa en trainer bij InPraktijk. In 2015 heb ik afscheid genomen van beide om eigen ontwikkelde trainingen te kunnen geven op het gebied van Kwaliteitstoets en dossiervorming.

Inmiddels is het trainingsaanbod wat breder en omvat het ook effectiever werken.

Ik heb 2 opleidingstrajecten afgerond bij Open Circles Academy en afgelopen jaar ook het opleidingstraject bij Zakelijk Succes Academie afgerond. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

En ik vind het heerlijk om al deze kennis in te zetten voor “mijn mensen”, voor ons, voor Wij Logopedisten.

Ik hoop dat je in dit platform vindt wat je nodig hebt, zo niet, ik hoor graag wat je mist. Dan doe ik mijn best om een oplossing te vinden.

Veel plezier,

Ja, ik wil meer informatie!

Bel ons op 06 – 46 311 555 of gebruik onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niña van Wermeskerken

Logopedist, Trainer & Coach, Inspirator, Initiatiefnemer, Gastdocent Kwaliteit, voorheen leadauditor en materiedeskundig Kwaliteitstoets Logopedie en Kwaliteitstoets-expert.

Verzamelaar van nutteloze doch handige weetjes, hamsteraar, liefhebber van ragdollkatten, (Franse) kaasjes en (rode) wijn.